vibeke_svendsen_dsc7039-400x400.jpg

Innovasjonssenteret eies av Siva Oppdal Eiendom. Siva er byggherre og har investert rundt 140 millioner kroner i bygget. Sivas samfunnsoppdrag er å utvikle bedrifter og nærings- og kunnskapsmiljø i hele landet, med et særlig ansvar for vekst i distriktene. 

Byggherre

Siva Oppdal Eiendom

Vibeke Svendsen

Seniorrådgiver eiendom

T: 905 69 624

E: vibeke.svendsen@siva.no

Kurt_Urtegard.jpg

Consto Midt-Norge er entreprenør i prosjektet. Consto er et av Norges ledende entreprenørkonsern med 900 ansatte i Norge og Sverige. Consto suksess er basert på dyktige og dedikerte medarbeidere som har noen viktige egenskaper. Kunnskap, pågangsmot, arbeidsmoral – og evnen til å se det mulige i det umulige. 

Entreprenør

Consto Midt-Norge

Kurt Urtegård

Prosjektleder 

T: 941 66 390

E: kurt.urtegård@consto.no 

Nasjonalparken Næringshage er prosjektkoordinator og initiativtaker til prosjektet. 

Nasjonalparken Næringshage er en operatør for Sivas næringshageprogram. Næringshagen er et bedriftsfellesskap som arbeider for utvikling av næringslivet i Oppdal og Rennebu. 

Prosjektkoordinator

Nasjonalparken Næringshage

Tina Lihaug Selbæk

Daglig leder

T: 928 78 845

E: tina@nasjonalparkhagen.no

Siva gir næringslivet rom til å vokse

 

Vi investerer i eiendom og næringsbygg for å redusere risikoen ved nyetablering. Vi har eierskap i over hundre små og store innovasjonsselskap over hele landet. Vi utvikler nærings- og kunnskapsmiljø og kobler disse sammen i regionale, nasjonale og internasjonale nettverk

Nasjonalparken Næringshage © 2020