Har du drivkraft, vilje og ambisjoner om å videreutvikle eller etablere ny virksomhet?

Da er Oppdal Innovasjonssenter en arena for deg. 

 

Innovasjonssenteret blir et tyngdepunkt for innovasjon og verdiskapning. En møteplass for de med et ønske om å bidra til å skape noe mer. Aktiviteten i bygget vil være tuftet på erfaringsutveksling, kreativitet, samarbeid og læring. Dette bidrar til innovasjon.

Leietakere må bidra med å skape et godt miljø i bygget gjennom å dele, inspirere og samarbeide med andre om innovasjonsaktiviteter der dette er naturlig. 

VÅRE FASILITETER

PRINT OG KOPI

TILGANG 24/7

INNENDØRS SYKKELPARKERING

GARDEROBE

FLEKSIBEL ARBEIDSPLASS

Har du behov for en arbeidsplass av og til? Eller kanskje et møterom i ny og ne? Da kan vi tilby fleksibel arbeidsplass. Dette er for personer eller bedrifter som ønsker tilgang til husets fasiliteter - i tillegg til å bli en del av et spennende nettverk av personer og bedrifter.

Gjennom medlemskap får du tilgang til fleksibel arbeidsplass i areal for clean desk/free seating enten i 3.etasje eller på mesanin. I tillegg får du tilgang til andre fasiliteter i innovasjonssenteret.

Kontakt oss om du ønsker å leie

Ragnhild Plassen Vik

Nasjonalparken Næringshage  ragnhild@nasjonalparkhagen.no

FAST ARBIEIDSPLASS

Arbeidsplass i et større miljø? Velg mellom fast plass i et eget areal, eller fast plass i delt areal. Som leietaker får du tilgang til alle våre fasiliteter, 365 dager i året.

 

Ved leie av arbeidsplass får du også tilgang til store og små moderne møterom og konferansefasiliteter, dersom du har behov for større plass til eksempelvis egne arrangement. 

 

Ved leie av arbeidsplass får du rabattert tilgang til arrangementer og aktiviteter i bygget. 

Kontakt oss om du ønsker å leie

Ragnhild Plassen Vik

Nasjonalparken Næringshage  ragnhild@nasjonalparkhagen.no

DAGLEIE

Møte(s) i sentrum av Oppdal? Vi har kontorplass eller møterom for dagleie. Finn deg en plass i vårt kontorfellesskap eller reserver et møterom fra 2 til 80 deltakere.

Møtemat og drikke kan bestilles fra kaféen i 1.etasje. Online møteromsbooking gjør at du enkelt kan booke møterom uansett hvor du oppholder deg på huset, om du er hjemme eller på hytta. 

Kontakt oss om du ønsker å leie

Ragnhild Plassen Vik

Nasjonalparken Næringshage  ragnhild@nasjonalparkhagen.n

HVA TRENGER DU?

Nysgjerrig, idérik eller forventningsfull? Vi ønsker å høre fra deg - både om du har innspill, ideer, praktiske behov eller ønsker å vite mer om miljøet.

Siva gir næringslivet rom til å vokse

 

Vi investerer i eiendom og næringsbygg for å redusere risikoen ved nyetablering. Vi har eierskap i over hundre små og store innovasjonsselskap over hele landet. Vi utvikler nærings- og kunnskapsmiljø og kobler disse sammen i regionale, nasjonale og internasjonale nettverk

Nasjonalparken Næringshage © 2020